Kennismaking
Transactionele Analyse

Heb je vannacht wakker gelegen omdat je aan iemand kritiek wil geven en je bent bang dat de ander zich gekwetst gaat voelen?
Ben je een leidinggevende die zijn medewerkers wil coachen zodat ze goed functioneren in het team?
Snap je niet waarom jouw communicatie soms anders uitdraait dan je verwachtte?

Dan is deze tweedaagse kennismaking van Transactionele Analyse iets voor jou!

Je leert modellen die je helpen om communicatie beter te begrijpen. Zodat je begrijpt wat er fout loopt in jouw communicatie of die van jouw medewerkers. Je leert nieuwe strategieën je neemt meteen de proef op de som met concrete oefeningen.

 

Wat heb je na de opleiding bereikt?

  • Je begrijpt eindelijk waarom (jouw) communicatie soms niet werkt.
  • Je gaat naar huis met nieuwe ideeën over hoe je beter kan communiceren.
  • Je ontvangt een officieel introductiecertificaat, erkend door de European Association for Transactional Analysis.

 

Tevreden klanten zeggen hierover:

“Omdat ik nu op een betere manier communiceer, krijg ik zoveel positieve waardering van de mensen van mijn team. Steeds meer mensen vragen mijn steun en mijn advies. Daar ben ik heel blij mee. Ik stel vast dat wanneer ik TA gebruik voor het coachen van mijn teamleden, zij telkens zelf veel meer verantwoordelijkheid gaan nemen. Ik realiseer me dat ik écht mensen kan helpen in hun groei.”
“Ik gebruik TA steeds vaker. Het helpt me op mijn werk en ook in de communicatie in mijn gezin en met mijn partner. Ik ben heel tevreden over de impact van de training. Het maakt mijn leven veel gemakkelijker.”
“Echt beseffen dat ‘Ik Ok ben en dat anderen ook OK zijn’, heeft me enorm geholpen in zowel mijn persoonlijk als in mijn professioneel leven. Ik ben nu veel geduldiger. Ik zeg nu gewoon tegen mensen ‘vertel maar’. En dit helpt mij en het helpt hun.
“Ik waardeer mezelf meer en ik waardeer anderen nu ook veel meer.”

 

LINDA HOEBEN is gecertifieerd therapeut, trainer en supervisor in Transactionele Analyse (TSTA). De kwaliteit van haar trainingen is dus gegarandeerd:

 

Praktische informatie

Data:

  • 16 en 17 september 2017 (zaterdag en zondag)
    voertaal: Engels met Nederlandse vertaling waar gewenst
  • 18 en 19 november 2017 (zaterdag en zondag)
    voertaal: Engels met Nederlandse vertaling waar gewenst.

Van 09u30 tot 17u00 op de eerste dag
Van 09u30 tot 16u00 op de tweede dag
Plaats: For People on the Move
Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden
Facilitator: Linda Hoeben TSTA
Investering: €360 (excl. 21% BTW)
   KMO subsidiëring mogelijk
   ALGEMENE VOORWAARDEN

INSCHRIJVEN