Trainers

 

KWALITEIT GEGARANDEERD

Linda Hoeben werkt met een team van internationale top TA-trainers. Je krijgt zo het TA-verhaal te horen vanuit een brede waaier aan perspectieven. De bedoeling is dat je zo vanuit een meer volledig beeld van de TA, tot je eigen verhaal kunt komen. We werken uitsluitend met gecertificeerde opleiders, zodat alle gevolgde uren meetellen in jouw pad naar certificering.

Lieuwe Koopmans, PTSTA-O

Lieuwe is een ervaren coach, trainer en consultant in het organisatiewerkveld. Hij is schrijver van verschillende boeken over TA (‘Dit ben ik!, worden wie je bent met Transactionele Analyse‘ en ‘Dit zijn wij, de kracht van de ontmoeting‘, van het eerste boek verschijnt medio 2017 een Engelse vertaling ‘This is who I am!‘). Hij verzorgt opleidingen op het gebied van Functional Fluency, Organisatie TA en cocreatief coachen, zowel in Holland als internationaal (Engeland, Zuid-Afrika, India, Brazilië).

Karen Minukin, MSc, TSTA-P, UKCP Reg

Karen is actief in een aantal nationale organisaties: In UKATA is ze verantwoordelijk voor ‘Diversiteit en Maatschappelijke Verantwoordelijkheid‘.
Ze werkt ook voor het Training Standards Committee. Zij integreert politieke en psychodynamische processen met Transactionele Analyse.

 

Claire Nelissen, MSc, Post-Grad Dipl.,UKCP geregistreerd.

Claire praktiseert in Haarlem, Nederland als therapeut, counsellor/coach en management consultant sinds 1998. Haar interesse in neurowetenschappelijke kennis voor de spreekkamer, meer specifiek de relatief nieuwe neurowetenschap over affectregulatiesystemen sluit aan bij haar eigen wetenschappelijk onderzoek naar professionalisering en clinical reasoning in psychotherapie. Zij publiceerde over haar theorie in The British Journal of Psychotherapy Integration. Haar ‘The Professional Identity of Psychotherapy’ verscheen daar in 2010 en ‘Studying and Researching Psychotherapy.: the Process-Structure Method’ verscheen in 2011.

 

Mil Rosseau, PTSTA-E

Enthousiaste TA Trainer, supervisor, coach en therapeut sinds 1985.
Co-oprichter en eigenaar van BIRD (Business Institute for ReDecision): Redecision workshops in bedrijven.
Co-oprichter en eigenaar van Autonoom: Masterclasses in TA.

Mark Widdowson, DR, TSTA–P, UKCP Reg

Hij geeft TA training in verschillende opleidingsinstituten in Europa en is een voltijdse docent in counseling in psychotherapie in de University of Salford.
Hij is de auteur van ‘Transactional Analysis: 100 Key Points and Techniques‘, gepubliceerd door Routledge3.