Over Linda

 
For People on the Move is geen willekeurige naam. Hij ontsproot uit mijn persoonlijke ervaringen. Herken je passages uit mijn verhaal?
 
Een verre reis… die me terugbrengt tot bij mezelf
 
Mijn levenstocht begint in 1961.
Als jonge universiteitsstudente ontdek ik de methode van Transactionele Analyse. En die laat me nooit meer los.

Met TA als kompas ben ik ‘on the move’ in alle betekenissen van het woord. Ik reis de wereld rond, van Nigeria tot Australië.
In Sydney verdiep ik mij in TA. Met een certificaat ‘Certified Transactional Analyst’ op zak keer ik terug naar België. Ik stel me een duidelijk doel voor ogen: de inzichten van TA delen met andere mensen die in beweging zijn, letterlijk of figuurlijk.
 
Ik behaal het diploma Trainer and Supervisor of Transactional Analysis, uitgereikt door de European Association for Transactional Analysis. Voor mijn cliënten dé garantie voor een kwaliteitsvolle aanpak.

Gaandeweg ervaar ik dat lichaamstaal een belangrijke bron is van zelfinzicht. En dat het TA perfect aanvult. Want dankzij Transactionele Analyse begrijp je hoe oude patronen bijdragen tot stress en andere emoties. Maar lichaamstaal gaat nog dieper. Het lichaam slaat de patronen en emoties ook op. En dat voel je: je wordt kwaad, je wilt weglopen of je voelt je verlamd. Dus luister je naar je lichaam? Dan keer je terug naar de kern van wat je ziel nodig heeft. Daarom is de combinatie zo heilzaam, zeker bij stress en trauma-gerelateerde klachten.

 

Wat mij drijft?

Mijn liefde voor mensen en voor het vak.
Na een lange en verre zoektocht, vind ik nu harmonie in mijn leven. Transactionele Analyse en werken met lichaamstaal toonden me de weg.

En dat geschenk deel ik graag met iedereen die het wil ontvangen.