Opleiding Transactionele Analyse

 

 Voelde je je als kind eenzaam en sta je nu aan de zijlijn van je leven?

 Werd je te weinig gehoord & gezien en laat je je nu ook te weinig horen & zien?

 Heb je vroeger tussen de regels moeten lezen om te weten dat je ouders tevreden waren en krijg je nu de complimenten ook niet goed over je lippen?

 Slaagde je er als kind niet in om je ouders blij te maken en ben je nu niet blij met jezelf?

 Werd je als prins(es) behandeld en sta je nu ook graag op een voetstuk?

 Zorgde je als kind voor je ouders en zorg je vandaag steeds voor anderen?

 Waren je ouders perfectionistisch en ben je ook een betweter geworden?

 Kwam je vroeger als kind te kort en honger je nu steeds naar meer geld?

 

Van onze oude patronen worden we niet blijer.

In ons dagelijks leven gebruiken we vaak oude strategieën. Die hielpen vroeger, maar nu niet meer.

 

Wat helpt dan wel?

Wat zou je ervan vinden als je oude patronen kunt aanvullen met nieuwe patronen?

Zodat je meer haalt uit jouw leven.

Zodat je jouw klanten kunt helpen meer te halen uit hun leven.

 

Transactionele Analyse

De training Transactionele Analyse is er voor leidinggevenden, coaches, bemiddelaars, therapeuten en hulpverleners. Met deze training krijg je een grote invloed op jouw leven en dat van anderen.

 

 

Wat maakt Transactionele Analyse anders? link naar TA opleiding

Je patronen zitten opgeslagen in jouw handelen, denken en voelen. In jouw lijf.

TA helpt je om zowel je denken, doen en voelen te veranderen.

 

De training geeft je meteen praktische handvatten om wijzigingen aan te brengen in jouw patronen en om anderen daarmee te helpen.

 

Anders

In de opleiding gaan persoonlijke en professionele groei hand in hand. Elke deelnemer verandert, wordt zich bewust van oude patronen en kiest voor nieuwe opties. Je krijgt rimpels en gaat rimpels veroorzaken; met één steen in het water kunt je vele rimpels veroorzaken om het goede door te geven.

Samen met anderen die, in verschillende betekenissen van het woord, ook ‘on the move’ zijn.

Deze opleiding is gecertificeerd (EATA European Association Transactional Analysis)

 

Waarom Linda Hoeben?

 

 

Mijn klanten 

zijn mensen die professioneel met mensen werken of dat willen gaan doen.Zij begrijpen dat persoonlijke en professionele groei hand in hand gaan. Zij ambieren groei zodat zij zowel in hun persoonlijk als in hun professioneel leven zich gelukkig, tevreden en energiek voelen en optimaal met stress kunnen omgaan. Het zijn leidinggevenden die willen leren hoe ze coachend leiding kunnen geven. Het zijn collega’s, coach of therapeut, op zoek naar harmonie in  hun (hulpverlenend) beroep en privé leven. Soms zijn het mensen uit de dienstensector die effectiever met hun klanten willen omgaan. Soms zijn het mensen uit het onderwijs die een goede manier willen vinden om met leerlingen, collega’s en directies om te gaan. Artsen, logopedisten, kinesitherapeuten en ergotherapeuten behoren ook tot onze doelgroep.

Tevreden klanten: (doorklikken naar tekst hieronder)

Na deze twee dagen, ben ik ervan overtuigd dat goede communicatie belangrijk is. Ik ben onder de indruk van de manier waarop je dit alles toepast in jouw eigen communicatie. Ik heb me nooit eerder gerealiseerd hoe belangrijk dit is en ik heb besloten om nog training hierover te volgen.
M.D. (vertaling L.H.)

Linda, bedankt voor deze fantastische dagen. Ik heb heel veel geleerd over assertiviteit. Ik waardeerde de manier waarop je met mij en de groep gewerkt hebt. Bedankt.
K.V.

Beste Linda,
Ik wil je graag opnieuw bedanken voor deze cursus.
De manier waarop je les gaf, was super!
Je was een ‘trainer’ zonder dat je je gedroeg alsof je alles wist.
Je moedigde ons aan om onze inbreng te doen en je paste de inhoud van onze cursus aan onze verwachtingen.
Omdat jij bereid was om op een betekenisvolle manier te communiceren, besloot ik om het risico te nemen en datzelfde te doen.

Omdat ik nu op een betere manier communiceer, krijg ik zoveel positieve waardering van de mensen van mijn team. Steeds meer mensen vragen mijn steun en mijn advies. Daar ben ik heel blij mee. Ik stel vast dat wanneer ik TA gebruik voor het coachen van mijn teamleden, zij telkens zelf veel meer verantwoordelijkheid gaan nemen. Ik realiseer me dat ik écht mensen kan helpen in hun groei.

Ik voel me nu veel meer relaxed wanneer ik op een vergadering ben. Ik ben nu niet meer zo bang van wat ik allemaal voel en voel me veel meer op mijn gemak.

Ik ben eindelijk aan het vertragen. Ik werk niet meer zo hard en doe het heel wat rustiger aan.

Ik realiseer me dat ik echt aan het veranderen ben. Ik geef mijn grenzen veel beter aan. Ik voel me eindelijk welkom.

Ik gebruik TA steeds vaker. Het helpt me op mijn werk en ook in de communicatie in mijn gezin en met mijn partner. Ik ben heel tevreden over de impact van de training. Het maakt mijn leven veel gemakkelijker.

Ik communiceer nu op een hele andere manier en daar ben ik zeer tevreden over omdat de impact ervan zo enorm is. Hierdoor heb ik op mijn werk nieuwe kansen gekregen en daar ben ik heel blij mee.

Ik heb nu veel minder stress in mijn relaties op het werk. Ik voel me veel meer op mijn gemak.

Echt beseffen dat ‘Ik Ok ben en dat anderen ook OK zijn’, heeft me enorm geholpen in zowel mijn persoonlijk als in mijn professioneel leven. Ik ben nu veel geduldiger. Ik zeg nu gewoon tegen mensen ‘vertel maar’. En dit helpt mij en het helpt hun.
Ik waardeer mezelf meer en ik waardeer anderen nu ook veel meer.

Ik ben me bewust van mijn script en van mijn valkuilen. Dit helpt me om te groeien.

Ik leer steeds beter om mensen te vertrouwen en er niet zomaar vanuit te gaan dat ze niet te vertrouwen zijn. Dit helpt me enorm in mijn leven.

Als ik terugkijk op mijn manier van werken de laatste tijd, dan realiseer ik me steeds meer dat ik eindelijk meer respect heb voor mijn eigen behoeftes. En daardoor gaan anderen me ook meer respecteren.